HOLD RUMPA VARM

Ideen om Zipshorts Padded ble født på en seilas fra Frankrike til Norge. Timer på baken uten noen beskyttelse var uaktuelt, så mannskapet klippet opp isoporkasser og stappet dem i buksa. Det fungerte så lenge de satt helt stille, men ble ubrukelige med en gang man reiste seg. Hva om om paddingen kunne være helt bevegelig og innebygd i klærne? Slik ble Zipshorts™ Padded født.

Kjøp Zipshorts™ Padded og resten av julegavene dine her:

BRUKSOMRÅDER:

I STOLHEISEN OG SKIBAKKEN

KAJAKKPADLING

SEILING

PAUSEPLAGG PÅ FJELLTUREN HELE ÅRET

Zipshorts™ er laget i resirkulert fleece, mens selve paddingen er laget i Ariaprene. Sistnevnte er et 6mm materiale som er mykt, isolerende, vannavstøtende og samtidig miljøvennlig i produksjon.

SEILING

GIF 3 Seiling

Enten du er turseiler, seiler korte regattaer eller jorda rundt, vil du nå ha muligheten til å kjøle deg ned når du er varm og ta på et tørt lag når du er våt og kald - uten å ta av bukser eller støvler.  Petter Mørland Pedersen, kanskje Norges beste seiler, har vært med under utviklingen og bruker Zipwear™ på korte og lange turer.

VINTERSTID

Zipshorts padded girl in mountain Northern Playground

Den varme fleecen og innebygde paddingen gjør at Zipshorts™ Padded har blitt en favoritt på vinterfjellet for mange.

Spesielt er den populær blant snowboardkjørere og andre som setter pris på polstringen i rumpa - både for varmen den gir i stolheisen og den støtdempende effekten.

Shortsen funker også perfekt som et varmt pauseplagg til toppturer, pulkturen over vidda og mye mer.

HVA SIER EKSPERTENE?

"Zipshorts Padded blir mitt favorittplagg i race der det å holde seg varm og komfortabel er nøkkelen til suksess."

Petter Mørland Pedersen

Olympisk seiler

"Dette var digg! Fiskeøkta ble fort dobbelt så lang da jeg holdt meg varm og god i timevis, og det gav resultater fiskemessig."

Testet av Asgeir Alvestad

Om Zipshorts Padded

"Det här är precis det som jag har letat efter, jag fryser ständigt om lår och rumpa men det problemet finns inte längre!"

Evelina Henriksen

Svensk sportsfisker

VIL DU VITE MER?

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

HISTORIEN BAK ZIPLONGS

Det krever mye å utvikle nye ting. Prøving og feiling er det som gjelder, og vi har gjort mye av begge deler i utviklingen av dagens Ziplongs

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet