Investor feedback – the shop

Som du forhåpentligvis vet har vi en egen konseptbutikk midt i Oslo. Med lokale i Folketeaterpassasjen har vi vært heldige med en utrolig sentral beliggenhet, samtidig som det er overraskende lite fottrafikk i passasjen. I løpet av årene butikken har vært åpen har vi hatt god vekst, men vi ser fremdeles veldig mye potensiale og mange muligheter for å øke omsetningen, skape liv i sentrum og være mer enn bare en nettbutikk. Med andre ord ser vi stadig vekk etter nye måter å trekke flere mennesker til butikken.

I dag synliggjør vi livstidsservice i butikken ved å reparere alt i lokalet. Vi prøver også å stille ut så mange produkter som er under utvikling som mulig for å trekke Community-medlemmer dit. På neste strategitur vil vi holde en workshop der vi drøfter ulike idéer for hvordan vi kan trekke enda flere folk til butikken i Folketeaterpassasjen, og i den forbindelse vil vi høre dine tanker – helst de som er litt utenfor boksen.

Hva trekker deg til fysiske butikker utenom selve produktene? Hva er den morsomste butikkopplevelsen du har vært med på? Hva er favorittbutikken din å dra til? Hva synes du funker og ikke funker i butikken vår i dag? Hør av deg i kommentarfeltet under bildene!

Hva trekker deg til fysiske butikker utenom selve produktene? Hva er den morsomste butikkopplevelsen du har vært med på? Hva er favorittbutikken din å dra til? Hør av deg i kommentarfeltet under bildene, så gir vi en oppsummering av hva vi kommer frem til i neste investoroppdatering!

Discussion

Loading...

Your cart is empty

There are currently no products in your cart. Fill it up!
See all products