Investors x Environmental tax

Tidligere har vår miljøskatt gått til å plante trær og vinne tilbake CO2-utslipp. I 2021 innså vi at dette var for langt unna vår visjon. Vi jobber for å redusere forbruk og bestemte derfor at miljøskatten må brukes på noe som henger sammen med det: Redde klær.

Livstidsservice tilbyr vi allerede på egne plagg, og miljøskatten brukes derfor til å reparere klær fra andre merkevarer. Slik sørger vi for at du får brukt absolutt alle klærne i klesskapet så lenge som mulig. Frem til nå har dette skjedd i form av reparasjonsuker, som den du har mulighet til å være med på denne måneden. Frem til nå har det ikke vært like stor pågang på reparasjonsukene som vi håpet, overraskende nok. Nå vi sitter igjen med mye av midlene fra skatten og lurer på veien videre. Det er tross alt viktig at midlene blir brukt til effektive tiltak. I 2021 fikk vi inn 184 155 NOK og brukte 38 990 NOK. 145 165 NOK blir overført til fremtidige tiltak.

Nå vil vi høre fra deg. Hva tror du vi kan gjøre for at du og andre vil reparere mer? Har du andre idéer til hvordan vi kan redde klær? Er det kanskje noen du synes vi burde samarbeide med? Burde vi bruke skatten på noe helt annet? Det finnes ingen dumme forslag. Tenk høyt i kommentarfeltet under – vi gleder oss til å videreutvikle miljøskattkonseptet sammen med deg.

Discussion

Loading...

Your cart is empty

There are currently no products in your cart. Fill it up!
See all products

Stay updated on all our crazy ideas

Sign up for our newsletter

Store

Folketeaterpassasjen, Youngstorget 2B, 0181 Oslo
HOURS
Weekdays 11-18
Saturdays 11-16
Sundays Closed
(+47) 940 81 626
From with care
2023 All rights reserved
Payments are handled by Adyen
vipps visa mastercard paypal klarna