Repair week for NP investors
 • Velkommen til gratis reparasjonsuke for NP-investorer 16. – 23. juni. Kom innom butikken vår på Youngstorget med dine ødelagte klær og vi fikser dem for deg helt gratis – NP eller ei. I utgangspunktet er vi ikke så opptatt av regler, men noen retningslinjer må vi ha:
 • Max tre plagg per person
 • Ødelagte glidelåser får vi ikke reparert, og stopping av strikketøy gjøres ikke denne uken – ellers kan du ta med hva du vil av klær
 • Vi kan ikke garantere at vi har nøyaktig samme farge tråd som plagget ditt, og det kan derfor bli forskjell mellom tråd og stoff i det reparerte området
 • Bor du i Oslo-området kan du levere klærne dine til butikken (Youngstorget 2b, 0181 Oslo) mellom 16. – 23. juni. Vi holder åpent 11-18 alle hverdager og 11-16 på lørdager.
 • Bor du for langt unna og må sende plagg i posten er det fint om du sender før 16. juni. Du betaler frakt til oss og vi tar frakten når vi sender plagget tilbake til deg. Da ønsker vi også at du sender bilde av skaden(e) til oss på e-post (repairs@northernplayground.no) på forhånd hvis de er litt omfattende (mer enn bare et lite hull eller rift) slik at vi er sikre på at det er noe vi får reparert. Adressen er:

  Northern Playground
  Youngstorget 2b
  0181 Oslo

Det er første gang vi gjennomfører en reparasjonsuke med så få begrensninger, og ser på dette som en slags test. Hvis du leverer inn noe som er tar lang tid å fikse kan det hende vi ikke rekker det, men i så fall gir vi beskjed og finner en løsning sammen med deg. Det blir også mye mer forutsigbart og enkelt for begge parter dersom du har mulighet til å komme innom butikken med plagget ditt fremfor å sende.

Your cart is empty

There are currently no products in your cart. Fill it up!
See all products

Stay updated on all our crazy ideas

Sign up for our newsletter

Store

Folketeaterpassasjen, Youngstorget 2B, 0181 Oslo
HOURS
Weekdays 11-18
Saturdays 11-16
Sundays Closed
(+47) 940 81 626
From with care
2023 All rights reserved
Payments are handled by Adyen
vipps visa mastercard paypal klarna