Resultater fra investorkveld

Hva er det mest unike med NP?

Som du ser så er tankene ganske spredt når det gjelder hva folk tenker er det mest unike med NP. Internt snakker vi om forretningsmodellen som det mest unike vi har, og heldigvis så var det mange som var enige med oss. Etter en kjapp forklaring og en runde med våre egne tanker, greide vi å komme opp i 80% som var enige i at forretningsmodellen er det mest unike. Men vi ser at vi har en liten vei å gå når det gjelder tydelighet i kommunikasjonen vår.

Skal vi være politiske?

Flertallet synes vi skal være politiske. Hurra!!

Bør vi satse på en ny politisk kampsak?

Miljøskatt blir snart et faktum på Stortinget, og kampsaken må enten erstattes eller legges vekk. Vi har vært inne på flere interessante idéer for en ny kampsak, blant annet å kjempe for forbud mot å annonsere salg og tilbud, eller begrense annonsering til korte perioder slik de gjør i Frakrike. Vi spurte dere om dere synes at dette kan og bør bli vår nye kampsak.

Som du ser er det litt usikkerhet og uenighet. Hva synes du? Eller har du idéer til andre kampsaker? Kommenter nederst på siden.

Hva tenker du er selskapets største utfordring?

De fleste synes at kjennskap er vår største utfordring – og vi er på saken! I november kjører vi vår største brandingkampanje noen sinne, og tar neste uke over flere store digitale flater rundt omkring i Oslo by. (Dessuten fant vi akkurat ut av at Vi har 11% kjennskap på landsbasis og 18% i Oslo – det er helt rått!)

Påvirker vi forbruket ditt?

Vi ser at vi har en liten vei å gå på å påvirke noen av dere. Vi gleder oss til å se resultatene neste år 😏

Vil du bli utfordret på personlig utslipp?

I sommer utfordret Jo resten av teamet til å redusere sine private utslipp. I et selskap med store miljøambisjoner er det kanskje et poeng at de som jobber der også gjør det de kan for miljøet? Men er det innafor å lage prinsipper for utslipp utenfor jobb for ansatte? For styret? Kanskje til og med for investorer?

Mange mente at det var helt OK å bli utfordret på personlig utslipp, og det synes vi er helt fantastisk. Hva synes du? Kommenter nederst.

Skal vi ha mer synlig logo på klærne våre?

Vi kommer alltid til å etterstrebe det å lage klær som kan brukes i alle settinger, men av og til hadde det vært litt digg om folk kunne kjenne igjen klærne våre litt lettere. Og det er kanskje til og med flere som vil vise verden klart og tydelig at de går i NP? Denne er fremdeles en liten usikkerhet, og vi hører gjerne dine tanker!

Er det OK å bruke oljebaserte materialer?

Vi prøver å bruke naturmaterialer så godt vi kan, men noen ganger er det vanskelig å komme seg unna bruk av oljebaserte tekstiler. For eksempel er vår nye lue i ullflece nesten helt naturlig, foruten en liten elastantråd i avslutningen for å sørge for at den holder formen bedre. Dette gjør at plagget ikke blir 100% naturlig, men betyr samtidig at det vil se bra ut lengre. Og det trumfer kanskje total naturlighet?

Er du fornøyd med innholdet på investorbrevene?

Vi hører gjerne fra deg om du ikke er det! Å gi oss tilbakemelding er den enkleste (og kanskje eneste) måten å få ting som du vil. Vi forventer spesielt å høre fra du som svarte "nei" 😊

Er det OK at vi er like åpne med Community som vi er med dere?

Vi er et åpent og ærlig selskap, og det kan føles feil å holde tilbake informasjon fra kunder eller Community, bare fordi vi ønsker at det skal være eksklusivt for dere. Hva synes du? Kan vi dele alt med alle, eller synes du det er noe som burde være utelukkende for investorører og -øyne?

Kan vi være mer aggressive i kommunikasjonen vår?

Det har kommet oppfordring fra flere hold om å være enda mer aggressive i kommunikasjonen vår. Vi har et sterkt budskap som må frem, og vi har ikke tid til å vente på at folk skal oppdage oss!

Har du tanker til dette eller noen av de andre spørsmålene, setter vi stor pris at du tenker høyt i kommentarfeltet under!

Discussion

Loading...

Your cart is empty

There are currently no products in your cart. Fill it up!
See all products

Stay updated on all our crazy ideas

Sign up for our newsletter

Store

Folketeaterpassasjen, Youngstorget 2B, 0181 Oslo
HOURS
Weekdays 11-18
Saturdays 11-16
Sundays Closed
(+47) 940 81 626
From with care
2023 All rights reserved
Payments are handled by Adyen
vipps visa mastercard paypal klarna