Gratis frakt over 1000 kr | Hvert kjøp planter trær
NyhetDatostempling

“Ny t-skjorte? Dritkul!”
Vi er hjernevasket til å tro at nye produkter gjør oss kule. Men den tiden er snart forbi. I fremtiden har de kule kidsa klær som varer lenge. I fremtiden kommer du til å få flere komplimenter jo lengre du har hatt et plagg.

Det er fordi det aller viktigste vi kan gjøre for kloden vår er å bruke klær til de er helt utslitt. Men det er også fordi det krever et bedre øye for kvalitet og estetikk. Det er jo latterlig enkelt å kjøpe seg fin, men det krever kreativitet og ryggrad å velge klær som skal brukes lenge.

Noen pionerer må selvsagt først bryte ut av mønsteret og snøballen har allerede begynt å rulle! Er du en pioner?

Datostempling
Vi innfører datostempling i alle plagg produsert fra og med denne høsten. Den forteller deg når produktet er produsert og at det aldri går ut på dato. Da kan du om to, ti eller 30 år se tilbake på produksjonsdatoen og vite (og vise!) hvor lenge du har brukt plagget. Så mens fast fashion prøver å fortelle deg at t-skjorta du kjøpte for seks uker siden nå er utdatert, skal vi minne deg på at t-skjorta du kjøpte for seks år siden fremdeles er perfekt. Og ikke minst, hvis datteren din arver NP t-skjorta di, kan hun vise den til sine barn og vite akkurat hvor lenge den har vært i familien.

Hilsen Jo
Gründer og daglig leder

Produktene
se alle

Limited edition

Gul t-skjorte

Ull og silke

Bestefartrøye

Ull og silke

Ziplongs® 3/4

Ull

Limited edition

Gul t-skjorte

Ull og silke

Bestefartrøye

Ull og silke

Ziplongs® 3/4

Ull

Basket is empty

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår for å gi deg en så god opplevelse som mulig.
Les mer her. Vi håper dette er OK?