InfoVilkår, kjøpsbetingelser og personvernerklæring

Kjære kunde
Under følger formell informasjon om vilkår og kjøpsbetingelser. Lurer du på noe, finner du det nok her. Det viktigste for oss er:
1. Er det noe du ikke er fornøyd med så ordner vi det personlig for deg. Vi er ikke så opptatt av hvilke regler som finnes, men at du skal være skikkelig fornøyd. Send oss bare en mail på support@northernplayground.no.
2. Går produktet ditt i stykker hjelper vi deg gjerne, selv om du har brukt det hardt i mange år. Les mer her.

Vilkår og kjøpsbetingelser

Vilkårene og kjøpsbetingelsene som var gyldige ved bestillingstidspunktet er gyldige for bestillingen, selv dersom det forekommer endringer til betingelsene etter bestillingstidspunktet. Vilkårene og kjøpsbetingelsene fortolkes i samsvar med norsk lovgivning, og reguleres i henhold til den.

[13.07.2019]

Varer kjøpt i Northern Playgrounds nettbutikk følger den norske kjøpsloven. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven via e-post ved hvert kjøp som foretas hos oss.

Angreretten kan ikke gjøres gjeldende dersom varen er tatt i bruk som din egen. Vi anbefaler derfor å vise god omsorg for originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen. Varen som returneres skal altså være ubrukt og uten skader, i tillegg til at alle etiketter skal sitte på. Dersom varen du returnerer opprinnelig kommer i en emballasje, skal også emballasjen følge med returen.

Vi tilbyr gratis retur inntil 30 dager etter kjøp. Returlappen finner du i bekreftelsese-posten du mottok etter bestilling. Finner du den ikke er det bare å si ifra og vi sender deg en ny. Du kan også komme innom kontoret for å bytte. Over jul og nyttår er vi selvfølgelig ekstra greie med returer, og det er ingen problem å bytte størrelser.

Vi mener at alle bør være fornøyde. Så skulle det være noe, send oss en e-post og vi fikser det. Om du har mottatt varen eller akkurat satt en bestilling men angrer, send oss en e-post på support@northernplayground.no og si at du vil returnere varen eller ønsker at ordren slettes. Dette gjelder også om du har bestilt feil størrelse – ta kontakt så bytter vi den gjerne. For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager.

Frakt og betaling
Vi sender varer samme eller neste arbeidsdag etter bestilling, med unntak av varer markert med "Forhåndskjøp". For disse er leveringstidspunkt oppgitt i bestillingen. Dersom du har bestilt både produkter som er på lager og forhåndskjøp, splitter vi ordren og sender varene som er på lager med en gang. Ved eventuelle avvik vil du få beskjed.

Varene blir sendt med PostNord og leveres på ditt postkontor/post i butikk eller hjem i din postkasse. Det tar normalt et døgn fra vi sender varen til den er på plass. Ved behov sender vi deg sporingsnummer til din vare. All frakt på ordre over 1000 NOK i Norge er gratis. Fraktpris på bestillinger under dette er på 70 NOK. Dette legges til ved utsjekk.

Betingelser for utlandet: Vi sender til hele verden. Men for et lite, norsk selskap kan frakt til utlandet bli kostbart. Som et kompromiss sender vi derfor til utlandet kun en gang i uka, på tirsdager. Leveringstid fra varene sendes fra oss er omtrent 1 uke. For forsendelser til utlandet bruker vi TNT som partner. Frakt er gratis på ordre over 100 Euro. På bestillinger under 100 Euro er fraktkostnaden 15 Euro. Frakt legges til i utsjekk.

Andre kostnader som toll og håndteringsavgifter kan forekomme ved internasjonale forsendelser.

Betaling kan gjøres med Vipps (kun i Norge), PayPal, kredittkort eller Klarna (kun i Europa). Alle transaksjoner gjøres gjennom en tredjepart: Adyen. Legg inn den nødvendige informasjonen i utsjekkprosedyren og bruk din valgte betalingsmetode for å gjennomføre ordren. Du får en automatisk ordrebekreftelse og kvittering så fort du har bestilt varen.

Betalingen trekkes fra din konto ved kjøpstidspunktet, også for varer som enda ikke er på lager. Kjøpesummen behandles som en kundefordring hos oss inntil varene dine er levert. Dersom du ønsker å avbestille en forhåndskjøpt vare før levering, refunderer vi selvfølgelig beløpet som ved vanlige bestillinger.

Alle spørsmål besvares på support@northernplayground.no

Personvernerklæring

Fra og med mai 2018 trer den nye loven for personvern i Norge og Europa (GDPR) i kraft. Som nettbutikk ønsker vi selvfølgelig å ta best mulig vare på deg og dine personopplysninger. Her følger vår erklæring om hvordan det påvirker deg å handle hos oss, samt hvilke rettigheter du har som forbruker. Dersom du har spørsmål må du gjerne sende oss en e-post på support@northernplayground.no.

Behandling av personopplysninger
Som andre nettbutikker samler vi inn grunnleggende opplysninger om deg som kunde i den hensikt å få sørge for at varen kommer frem. Dette innebærer navn, adresse, e-post og telefonnummer. Vi kan gi dine personopplysninger til tredjeparter i markedsføringshensyn.

Vi innhenter ikke sensitive opplysninger (definert i Personopplysningsloven § 9) og sitter ikke på slike opplysninger om deg som kunde.

Når det gjelder betalingsopplysninger er betaling gjort gjennom en tredjepart (Adyen), og vi sitter ikke på kortnummer eller andre opplysninger som gjør at vi kan dele eller trekke noe slags beløp fra kortet ditt.

Lagringstid for opplysninger
Om ikke annet blir spesifisert fra deg som forbruker blir opplysningene liggende i systemet vårt på ubestemt tid. Dette er for at vi skal ha grunnlag for årsregnskap m.m., men hovedsakelig for å kunne ta vare på deg som kunde ved reklamasjoner eller ønske om bytte av varer.

Retten til å bli "glemt"
I henhold til den nye lov for personvern i Europa (GDPR) fom. mai 2018, har du som forbruker rett til å bli "glemt" fra systemene våre. Det innebærer at du tar kontakt med oss på support@northernplayground.no og ber oss fjerne/endre personopplysninger fra/i systemet vårt. Det forutsetter at kjøpet er gjort for mer enn ett år siden, ellers trenger vi informasjonen fra deg som kunde for å kunne oppfylle krav til regnskapsføring.

Bruk av informasjonskapsler
På nettsiden vår bruker vi informasjonskapsler (Cookies) for å gjøre din brukeropplevelse på nettsiden så god som mulig. Informasjonskapsler sørger blant annet for at bilder og lignende ligger lagret i nettleseren så det går fortere å laste inn nettsider du har vært inne på før.

Vi bruker også informasjonskapsler for å kunne analysere kundenes handlingsmønster på nettsiden; hvilke sider som er mest populære o.l. Dette hjelper oss med utvikling av nettsiden og gjør at vi kan bedre din opplevelse. Til slutt bruker vi informasjonskapsler for å kunne nå frem til deg med relevante tilbud og annonser på sosiale medier.

Dersom du ikke ønsker å samtykke med bruken av informasjonskapsler på www.northernplayground.no, kan du gå inn i innstillingene til nettleseren din og blokkere bruken av informasjonskapsler på alle nettsider.

Du kan lese mer om samtykke ved bruk av informasjonskapsler her.

Juridisk enhet

Northern Playground AS

Organisasjonsnummer: 914 037 271

Handlekurven din er tom

Du har ikke lagt til noen produkter i handlekurven ennå. Fyll den opp!
Se alle våre produkter