Frakt & Betaling

Vi sender varer samme dag eller dagen etter bestilling. Vi varsler deg ved avvik fra dette. Varene blir sendt med Postnord og leveres på ditt postkontor/post i butikk eller hjem i din postkasse. Det tar normalt et døgn fra vi sender varen til den er på plass. Ved behov sender vi deg sporingsnummer til din vare.  All frakt på ordre over 1000 NOK i Norge er gratis. Fraktpris på bestillinger under dette er på 70 NOK i Norge.

Jul 2018: Bestill før 17. desember for å være sikker på å få varene frem til julaften.

Betingelser for utlandet  finner du her.

Hvis du ønsker å bytte en vare, uavhengig av årsak, så fikser vi selvsagt det. Gi oss beskjed så fikser vi returlapp for deg slik at du slipper å betale frakt på din retur.

Betaling gjøres med vanlig kredittkort, gjennom Stripe betalingsmetode. Legg inn den nødvendige informasjonen i utsjekkprosedyren og bruk ditt valgte betalingskort til å gjennomføre ordren. Du får en automatisk ordrebekreftelse og kvittering med en gang du har bestilt varen. Som forbruker har du alltid 14 dagers angrerett. Dersom du angrer ditt kjøp, eller vil reklamere på noe i leveransen, finner du mer informasjon under vilkår og kjøpsbetingelser for hvordan du går fram.

Alle spørsmål besvares på support@northernplayground.no

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet

Forsendelser: Leveringstid til utlandet er omtrent 1 uke. For ordre under 125 Euro er fraktkostnad 20 Euro, dette blir lagt til ved utsjekk. Fri frakt på ordre over 125 Euro, ekslusiv moms. (Se neste avsnitt). Vi sender varene fra lageret vårt i Norge samme dag, eller dagen etterpå, ordren blir lagt inn. Til forsendelser i utlandet bruker vi Fedex som partner.

Pris: Prisen på nettsiden er inklusiv 25% moms (VAT), etter Norske regler. Hvis momsen (VAT) i landet ditt er lavere, blir momsen tatt av prisen ved utsjekk. Når du mottar pakken, betaler du VAT lokalt.