Vilkår & Kjøpsbetingelser

Varer kjøpt i Northern Playgrounds nettbutikk følger den norske kjøpsloven. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven via e-post ved hvert kjøp som foretas hos oss.

Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Vi anbefaler å vise god omsorg for originalemballasje hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

Vår filosofi: Vi mener at alle bør være fornøyde, så skulle det være noe send oss en mail og vi fikser det!

Så om du har mottatt varen eller akkurat satt en bestilling men angrer, send en e-post til support@northernplayground.no og si at du vil returnere varen eller ønsker at ordren slettes. Dette gjelder også om du har bestilt feil størrelse, ta kontakt så bytter vi den gjerne. For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager. Alle returer er gratis.

Over jul og nyttår er vi selvfølgelig ekstra greie med returer, og det er ingen problem å bytte størrelser!

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet