Vilkår og kjøpsbetingelser

Vilkårene og kjøpsbetingelsene som var gyldige ved bestillingstidspunktet er gyldige for bestillingen, selv dersom det forekommer endringer til betingelsene etter bestillingstidspunktet. Vilkårene og kjøpsbetingelsene fortolkes i samsvar med norsk lovgivning, og reguleres i henhold til den.

[20.06.2019]

Varer kjøpt i Northern Playgrounds nettbutikk følger den norske kjøpsloven. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven via e-post ved hvert kjøp som foretas hos oss.

Angreretten kan ikke gjøres gjeldende dersom varen er tatt i bruk som din egen. Vi anbefaler derfor å vise god omsorg for originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen. Varen som returneres skal altså være ubrukt og uten skader, i tillegg til at alle etiketter skal sitte på. Dersom varen du returnerer opprinnelig kommer i en emballasje, skal også emballasjen følge med returen.

Vi tilbyr gratis retur inntil 30 dager etter kjøp. Returlappen finner du i bekreftelsese-posten du mottok etter bestilling. Finner du den ikke er det bare å si ifra og vi sender deg en ny. Du kan også komme innom kontoret for å bytte! Over jul og nyttår er vi selvfølgelig ekstra greie med returer, og det er ingen problem å bytte størrelser.

Vår filosofi: Vi mener at alle bør være fornøyde, så skulle det være noe send oss en mail og vi fikser det! Om du har mottatt varen eller akkurat satt en bestilling men angrer, send oss en e-post på support@northernplayground.no og si at du vil returnere varen eller ønsker at ordren slettes. Dette gjelder også om du har bestilt feil størrelse – ta kontakt så bytter vi den gjerne. For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager.

Frakt og betaling
Vi sender varer samme dag eller dagen etter bestilling. Vi varsler deg ved avvik fra dette. Varene blir sendt med PostNord og leveres på ditt postkontor/post i butikk eller hjem i din postkasse. Det tar normalt et døgn fra vi sender varen til den er på plass. Ved behov sender vi deg sporingsnummer til din vare. All frakt på ordre over 1000 NOK i Norge er gratis. Fraktpris på bestillinger under dette er på 70 NOK i Norge. Betingelser for utlandet:
Forsendelser: Leveringstid til utlandet er omtrent 1 uke. For ordre under 100 Euro er fraktkostnad 15 Euro, dette blir lagt til ved utsjekk. For ordre over 100 Euro er det fri frakt, eksklusiv moms. Vi sender varene fra lageret vårt i Norge enten samme dag eller dagen etter ordren blir lagt inn. For forsendelser til utlandet bruker vi TNT som partner.

Betaling kan gjøres med Vipps, PayPal eller vanlig kredittkort gjennom Stripe betalingsmetode. Legg inn den nødvendige informasjonen i utsjekkprosedyren og bruk din valgte betalingsmetode for å gjennomføre ordren. Du får en automatisk ordrebekreftelse og kvittering så fort du har bestilt varen.

Alle spørsmål besvares på support@northernplayground.no

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet