ZIPWEAR FÅR MERKET FOR GOD DESIGN

15. november stakk Zipwear-kolleksjonen av med det prestisjetunge "Merket for god design".

Prisen deles ut av Design og Arkitektur Norge (DOGA) og en anerkjennelse til "norske bedrifter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og/eller arkitektur".

 

Se presentasjonen og mottakelsen:

Hva sier juryen?

"Kul løsning på et problem du ikke vet at du har, før det oppstår. Selve designen er ikke grensesprengende, selv om glidelåsen er en kul detalj, men den gode funksjonaliteten i plaggene gjør at de oppleves som innovative og som «noe nytt». At de har tenkt konseptuelt fra begynnelsen og utviklet en hel serie med merkenavn de eier, er smart, og vi har ingen grunn til å tvile på de positive tilbakemeldingene fra testere og brukere. Zipwear har etter vår mening alle forutsetninger for å lykkes i et tøft marked." 

Hva sier stripperen selv?

"Vi har vunnet endel priser før, men denne tror jeg henger høyest. Den gis innen alle design- og arkitekturfelt i Norge og det er veldig hard konkurranse.

Det er også veldig morsomt å få pris for hele konseptet Zipwear. De fleste forbinder Northern Playground med Ziplongs, og ikke alle vet at vi har en hel serie med unike produkter som løser forskjellige utfordringer. Vi er godt i gang med å etablere en egen kategori som nettopp heter Zipwear og denne prisen gir litt ekstra boost på at vi er på god vei."

- Jo Egil Tobiassen

VIL DU VITE MER?

HISTORIEN BAK ZIPLONGS

Det krever mye å utvikle nye ting. Prøving og feiling er det som gjelder, og vi har gjort mye av begge deler i utviklingen av dagens Ziplongs

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet