BLACK GREEN FRIDAY

Det er mange grunner til at vi ikke driver med tilbud. På Black Friday forblir prisene våre de samme, men vi tripler miljøskatten.

Black week og Black Friday er rett rundt hjørnet. Det er dager som hvert år setter salgsrekorder i mange bransjer, men ikke uten kostnad for kloden. Hos Northern Playground er vi opptatt av å gjøre vårt beste for å bevare planeten og de som bor på den. Vi vil vise at det å bry seg om klima ikke trenger å hindre det å drive en vellykket bedrift, og vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre måten vi påvirker miljøet

Som alle andre selskaper er vi avhengige av å selge produkter, men ønsker ikke å være med på "tilbudskjøret". Vi velger derfor å ha Green Friday - fredag 23. november. Prisene våre forblir de samme, men vi tripler bidraget vårt per salg til Utviklingsfondets treplantningsprosjekt i Øst-Afrika og gir 45 kr. per salg til prosjektet.

PROSJEKTET

Etiopia-Northern-Playground

I Northern Playground har vi en selvpålagt miljøskatt. For hvert salg gjennom nettbutikken gir vi en pengesum til et treplantningsprosjekt i Afrika i regi av Utviklingsfondet. Det vil si at for hvert salg i nettbutikken blir det plantet nye trær. Å plante trær på steder de vanligvis ikke vokser bidrar stort til å vinne tilbake Co2.

Så hva har dette med deg å gjøre? Det betyr at dersom du kjøper en Ziplongs® eller et annet produkt fra oss, planter du samtidig nye trær i Øst-Afrika.

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet