BLI MEDEIER?

25.01.2019

Northern Playground vokser. Vekst krever god solid finansiering og vi planlegger nå å hente kapital for å fortsette veksten. Blir du med på reisen?

Etter å ha brukt noen år på å utvikle produkter, produksjonslinje, logistikk, nasjonal og internasjonal distribusjon og ikke minst et solid brand - er vi rigget for nye steg. For bare et par år siden var vi "Ziplongs®-selskapet". Vi kommer alltid til å være selskapet som introduserte Ziplongs® og Zipwear™ for verden, men vi er samtidig noe mye mer.

Fremtidens konsumenter vil endre seg. Mye tyder på at de i økende grad kommer til å være opptatt av å: 1. Eie færre ting og dermed søke etter multifunksjonelt design som kan brukes til "alt", og 2. bry seg mer om bærekraft, etikk og selve selskapet som produserer produktet

Dette er prinsippene Northern Playground bakte inn i forretningsmodellen fra dag én. Alle våre tre viktigste konsepter - Zipwear, Organic Collection og Made in Tøyen, Oslo er bygget opp rundt multifunksjonalitet og bærekraft.

Vi har turt og skal fortsette å tørre å gå våre egne veier. Det er nå utrolig morsomt å se at dette ikke lengre er visjoner, men at mennesker i hele verden blir kunder og fans av våre løsninger. Å bygge en plattform på disse prinsippene er trolig ikke den raskeste veien til vekst, men vi er overbevist om at det er den beste veien hvis man ønsker å etablere seg som en dominant global aktør. Nå gjenstår jobben å få Northern Playground ordentlig kjent i inn- og utland. Tenk for eksempel hvor mange hundretusener som fortsatt ikke har hørt om Ziplongs® eller Zipbra™ - og som burde få føle friheten av å zippe av seg på tur. We are just getting started!

Se vår brandfilm.

Fra tidligere har vi veldig god erfaring med å gå ut til våre kunder og gi dem muligheten til å bli med på reisen sammen med eksisterende aksjonærer. I 2016 ble vi overtegnet i løpet av et par dager og de som kom inn den gangen er våre nærmeste og mest engasjerte støttespillere i dag.

Er du interessert i å være med som investor? Detaljene rundt investeringen tar vi direkte med de som er interesserte. Gi oss din uforpliktende interesse til post@northernplayground.no så tar vi kontakt med deg.

Nyt kulda!

Med vennlig hilsen,

Jo og teamet i Northern Playground

HISTORIEN BAK ZIPLONGS

Det krever mye å utvikle nye ting. Prøving og feiling er det som gjelder, og vi har gjort mye av begge deler i utviklingen av dagens Ziplongs

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet