HOLD DEG VARM

Ideen om Ziplongs® Padded ble født på en seilas fra Frankrike til Norge. Timer på baken uten noen beskyttelse var uaktuelt, så mannskapet klippet opp isoporkasser og stappet dem i buksa. Det fungerte så lenge de satt helt stille, men ble ubrukelige med en gang man reiste seg. Hva om om paddingen kunne være helt bevegelig og innebygd i klærne?

Kjøp Ziplongs™ Padded og annet du trenger til seilturen:

BRUKSOMRÅDER:

SEILING

KAJAKKPADLING

ALPINT OG SNOWBOARD

FISKING

ISOLASJONSPLAGG HELE ÅRET

Ziplongs Padded er laget i resirkulert fleece, mens selve paddingen i rumpa og på knærne er laget i Ariaprene. Sistnevnte er et 4mm materiale som er mykt, isolerende, vannavstøtende og samtidig miljøvennlig i produksjon. Paddingen er løs og tas inn og ut på sekunder.

SEILING

ZIPOFF Padded fleece longs

Enten du er turseiler, regattaseiler eller planlegger jordomseiling, løser Ziplongs Padded noen essensielle utfordringer på havet:

- Kle på deg raskt uten å ta av deg bukse og støvler når du er kald (og vice versa)
- Unngå å bli våt
- Unngå vond bakdel/lår ved sitting på harde kanter
Longsen er utviklet sammen med profesjonelle norske seilere.  

VINTERSTID

Ziplongs Padded Dame

Lårene, lysken og rumpa er viktige kilder til varmetap. Bruk Ziplongs Padded med eller uten paddingen som et mellomlag når det er ekstra kaldt. Ved heisbasert ski-og snowboardkjøring utgjør paddingen en stor forskjell for kroppens nedkjøling. Når man sitter i heis eller på snøen er man ikke i direkte kontakt med bakken, men har et oppvarmet 4 mm lag i mellom. På tur vil man typisk bruke longsen uten paddingen. Alternativ bruker man den på tur som pauseplagg eller campplagg etter man har slått opp teltet (med paddingen i).

HVA SIER EKSPERTENE?

"Ziplongs Padded blir mitt favorittplagg i race der det å holde seg varm og komfortabel er nøkkelen til suksess."

Petter Mørland Pedersen

Olympisk seiler

"Dette var digg! Fiskeøkta ble fort dobbelt så lang da jeg holdt meg varm og god i timevis, og det gav resultater fiskemessig."

Testet av Asgeir Alvestad

Om Zipshorts Padded

"Det här är precis det som jag har letat efter, jag fryser ständigt om lår och rumpa men det problemet finns inte längre!"

Evelina Henriksen

Svensk sportsfisker

VIL DU VITE MER?

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

HISTORIEN BAK ZIPLONGS

Det krever mye å utvikle nye ting. Prøving og feiling er det som gjelder, og vi har gjort mye av begge deler i utviklingen av dagens Ziplongs

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet