HOLD DEGI STOLHEISEN

Kald? Zip on.
Varm? Zip off.

Så enkelt er det å regulere temperaturen med Ziplongs® Padded. Hovedmaterialet i Ziplongs® Padded er resirkulert fleece, mens polstringen i rumpa og knærne er laget i Ariaprene. Sistnevnte er en tynn materiale som er myk og vannavstøtende, samtidig som den isolerer godt og er miljøvennlig i produksjon. Polstringen er løs og kan tas inn og ut på sekunder - perfekt i stolheisen.

PADDED PRODUKTENE:

BRUKSOMRÅDER:

Alpint og snowboard

Seiling

Fiske og jakt

Kajakkpadling

Isolasjonsplagg året rundt

VINTERSTID:
Lårene, lysken og rumpa er viktige kilder til varmetap. Bruk Ziplongs® Padded med eller uten paddingen som et ekstra lag når det er ekstra kaldt. Ved heisbasert ski- og snowboardkjøring utgjør paddingen en stor forskjell for kroppens nedkjøling. Når man er i direkte kontakt med bakken tappes kroppen for varme. Med 4mm padding har man i praksis et oppvarmet sete inkludert i buksa. På tur vil man typisk bruke longsen uten paddingen. Den vil også fungere perfekt som pauseplagg eller campplagg etter man har kommet frem og skal slå opp teltet, tenne bål eller andre rolig aktiviteter.

Idéen bak Ziplongs® Padded ble født på en seilas fra Frankrike til Norge. Timer på baken uten noen beskyttelse var uaktuelt, så mannskapet klippet opp isoporkasser og stappet dem i buksa. Det fungerte så lenge de satt helt stille, men ble ubrukelige med en gang man reiste seg. Hva om om paddingen kunne være helt bevegelig og innebygd i klærne?

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

HISTORIEN BAK ZIPLONGS

Det krever mye å utvikle nye ting. Prøving og feiling er det som gjelder, og vi har gjort mye av begge deler i utviklingen av dagens Ziplongs

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet