PERSONVERN I NORTHERN PLAYGROUND

Fra og med mai 2018 trer den nye loven for personvern i Norge og Europa (GDPR) i kraft. Som nettbutikk ønsker vi selvfølgelig å ta best mulig vare på deg og dine personopplysninger. Her følger vår erklæring om hvordan det påvirker deg å handle hos oss, samt hvilke rettigheter du har som forbruker. Dersom du har spørsmål må du gjerne sende oss en e-post på support@northernplayground.no.

Behandling av personopplysninger

 

Som andre nettbutikker samler vi inn grunnleggende opplysninger om deg som kunde i den hensikt å få sørge for at varen kommer frem. Dette innebærer navn, adresse, e-post og telefonnummer. Vi kan gi dine personopplysninger til tredjeparter i markedsføringshensyn.

 

Vi innhenter ikke sensitive opplysninger (definert i Personopplysningsloven § 9) og sitter ikke på slike opplysninger om deg som kunde.

 

Når det gjelder kort/betalingsopplysninger er betaling gjort gjennom en tredjepart (Stripe / Paypal / Nets), og vi sitter ikke på kortnummer eller andre opplysninger som gjør at vi kan dele eller trekke noe slags beløp fra kortet ditt.

 

Lagringstid for opplysninger

Om ikke annet blir spesifisert fra deg som forbruker blir opplysningene liggende i systemet vårt på ubestemt tid. Dette er for at vi skal ha grunnlag for årsregnskap m.m., men hovedsakelig for å kunne ta vare på deg som kunde ved reklamasjoner eller ønske om bytte av varer.

Retten til å bli "glemt"

I henhold til den nye lov for personvern i Europa (GDPR) fom. mai 2018, har du som forbruker rett til å bli "glemt" fra systemene våre. Det innebærer at du tar kontakt med oss på "support@northernplayground.no" og ber oss fjerne/endre personopplysninger fra/i systemet vårt. Det forutsetter at kjøpet er gjort for mer enn ett år siden, eller vi ellers har informasjonen vi trenger fra deg som kunde for å kunne oppfylle krav til regnskapsføring.

Bruk av informasjonskapsler

På nettsiden vår bruker vi informasjonskapsler (Cookies) for å gjøre din brukeropplevelse på nettsiden så god som mulig. Informasjonskapsler sørger blant annet for at bilder og lignende ligger lagret i nettleseren så det går fortere å laste inn nettsider du har vært inne på før.

Vi bruker også informasjonskapsler for å kunne analysere kundenes handlingsmønster på nettsiden; hvilke sider som er mest populære o.l. Dette hjelper oss med utvikling av nettsiden og gjør at vi kan bedre din opplevelse. Til slutt bruker vi informasjonskapsler for å kunne nå frem til deg med relevante tilbud og annonser på sosiale medier.

Dersom du ikke ønsker å samtykke med bruken av informasjonskapsler på www.northernplayground.no, kan du gå inn i innstillingene til nettleseren din og blokkere bruken av informasjonskapsler på alle nettsider.

Du kan lese mer om samtykke ved bruk av informasjonskapsler her.

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet