VI ANSETTER

KOMMERSIELL TUSENKUNSTNER

Høsten 2019

Northern Playground har i løpet av noen få år lansert produkter og konsepter som verden aldri har sett før. I dag henger det klær fra Northern Playground i garderoben til titusenvis av mennesker, på alle kontinenter. Men vi er bare så vidt i gang. De neste årene skal vi gå fra å være et lite selskap med stort potensiale, til å være synlige på fjelltopper og gatehjørner i hele verden. Vi skal samtidig fortsette å tenke nytt, og ikke minst utfordre en bransje som har en lang vei å gå på å bli mer bærekraftig.

Vekstfasen krever flere muskler. Tar du utfordringen?

Hva skal vi få til sammen?

Kort fortalt skal du hjelpe oss med å nå våre vekstmål. Det gjelder særlig BtoB-salg. Salgsteamet består i dag av én salgsansvarlig, og sammen skal dere nå ut til både etablerte og nye kunder. Ikke minst skal dere hjelpe butikkene med å bli rockestjerner til å selge Northern Playground-produkter. Det innebærer en del tid ute i butikk, men også å finne smartere måter å nå ut på. Som alt annet er BtoB-salg i endring, og vi i Northern Playground har en ambisjon om å utfordre etablerte metoder for å bli bedre.

Selv om det kommersielle er første prioritet, vil det være mange andre oppgaver som kan havne på ditt bord. Har vi en pop-up shop, bidrar du der. Står en pakke fast i tollen, bidrar du der. Trenger vi å ta i bruk et nytt verktøy, bidrar du der. Og skal vi finne en kul måte å gjøre noe nytt på, bidrar du der og.

Med andre ord: du blir en viktig del i et lite team. Du blir hun eller han som gir jernet der det trengs. Du kommer til å kommunisere mye med folk overalt; i levende live, på telefon og med digitale verktøy. Du må digge alle tre – og være god på alle tre.

Hvem tror vi at du er?

- Du er en utadvent menneskjenner som byr på deg selv

- Du liker å tenke nytt og utenfor boksen

- Du får energi av å være en viktig brikke i et lite selskap i vekst

- Du er friluftsinteressert. Aller helst en friluftsgeek

- Du vil være med å finne ut hvordan vi som produksjonsselskap kan skape en bedre og mer bærekraftig verden

- Du er selvstendig, strukturert og hardtarbeidende - og over gjennomsnittet praktisk anlagt

- Du har prima norskkunnskaper

- Du har lappen

 

Praktisk informasjon:
100% prosjektstilling med varighet på 1 år, med ambisjoner om forlengelse. Oppstart asap.
Vi har kontorer på Mesh i Oslo. Lønn etter avtale.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til daglig leder, Jo: jo@northernplayground.no

P.S. Vi er mer opptatt av å finne en eksepsjonell kollega enn at CVen din er perfekt match. Vi gir definitivt blaffen i "korrekte" søknader. Send oss noe som gjør at vi virkelig forstår hvem du er og hva som driver deg. Kreativitet er gull.

 

Bli kjent med oss:

HISTORIEN VÅR

Gode øyeblikk blir ikke hva de kunne ha vært når man først er svett og så i neste øyeblikk veldig kald. Vi bestemte oss for å gjøre noe med det.

MILJØ

Alle som konsumerer, og alle som produserer, vet at et produkt har en miljøeffekt. Det er vi i Northern Playground også klar over.
Vi - som alle andre produsenter - må innse at vi påvirker miljøet gjennom produksjon. Akkurat som du må innse at du som konsument påvirker på samme måten.

Vi har gjort en rekke tiltak for å minske vårt miljøavtrykk.

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet