MARTIN ELLINGSEN

Martin Ellingsen har jobba med fiske i 30 år og er litt beskjedent sagt en av kongerikets mest erfarne sportsfiskere. Han fisker hele året rundt, både innenfor og utenfor landets grenser. Selvsagt med noen titler på veggen. Ikke minst fluefisketittelen «Super Grand Slam».

Mandag etter første helga med Zipwear ringte telefonen på kontoret vårt.
– Dette er «the missing link!», kimte det på sørlandsdialekt.

 Martin snakka ikke om en mystisk fiskeart fra tidligere årtusener, men endelig muligheten til å regulere varmen under vadebuksa på en rask måte.

- Ziplongs er perfekt til vading. Jeg starta dagen med Ziplongs innerst pluss ei tøybukse under vadebuksa. Når det blei for varmt å traske tok jeg enkelt Ziplongsen av, og så på meg igjen når vi skulle ut i vannet. Det gjentok seg flere ganger i løpet av dagen. Du skulle sett han andre karen, han var svett, misunnelig og ganske klar for å få av seg stillongsen etter hvert. Ziplongs vil bli et fast inventar i fiskeveska mi fremover, både sommer som vinter!

Ziplongs-Fishing-Copyright-Tommy-Egra-9-2015-1

- Til kalde dager er Zipshortsen også ypperlig. Raua har en tendens til å bli litt kald. Et ekstra lag med fleece er perfekt. Særlig når man sitter stille i timesvis, enten i båt eller på land.

- Dette løser mange klamme og mange kalde dager for meg. Fiskere kommer til å nyte godt av disse praktiske oppfinnelsene. 

Skitt fiske Martin!

Lynrask og sikker betaling
Med VIPPS og kort
Fri frakt
På ordre over 1000kr
Produsert i Europa
For kvalitet og miljøet